« All Evenementen

Bouwen aan leefbare Jordaan & Gouden Reael

22 april 2017 @ 12:00 - 16:00

Bouwen aan leefbare Jordaan & Gouden Reael

Door in te spelen op de behoeftes van bewoners, hen te verbinden, in hun kracht te zetten en te activeren bouwen wij samen aan een mooie, fijne en leefbare Jordaan en Gouden Reael.

De Groene Straatdag is een initiatief van stichting Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael. Een braderie gericht op groen, natuur en milieu.
Onder de deelnemende mensen zitten, bewoners, stichtingen, organisaties non-profit, maar ook profit, de gemeente Amsterdam en verenigingen. De braderie word georganiseerd op het terrein van de Noorderspeeltuin (Tweede Lindendwarsstraat 10). Er is gekozen voor een zaterdag omdat tegelijkertijd 50 meter verderop de Noordermarkt plaats vind.
De werkgroep Kunst en Cultuur verzorgd live muziek op deze dag en de speeltuin vereniging verzorgd de catering. Voor lunch is gezorgd en u kunt de gehele dag kosteloos koffie en thee nuttigen. Voor de kinderen worden er sport en spelactiviteiten georganiseerd en voor alle leeftijden zijn er workshops te volgen op gebied van groen/natuur/milieu.

Uiteraard staan wij, Stichting De Mussen Toevlucht, er weer met een kraam net als vorig jaar!

Bewonersorganisatie
Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael is een bewonersorganisatie. In het westelijk deel van centrum Amsterdam werken wij samen met bewoners en organisaties aan een optimaal woon- en werkklimaat. Wij ondersteunen bewonersorganisaties en bewonersinitiatieven op alle mogelijke manieren. Daarnaast ontwikkelen wij projecten en activiteiten die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en signalen die wij ontvangen. Stichting Wijkcentrum Jordaan & Gouden Reael heeft een bestuur van vrijwilligers, een wijkraad met afgevaardigden van buurtgroepen en een team van opbouwwerkers. Meer weten? www.jordaangoudenreael.nl

Datum:
22 april 2017