Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijk Congres Dierenhulpverlening

12 november 2016 @ 09:00 - 16:00

Gratis

Landelijk Congres Dierenhulpverlening

dierenlot

Landelijk Congres Dierenhulpverlening

Het is bijna weer zo ver! Het eerstvolgende Landelijk Congres Dierenhulpverlening vindt plaats op 12 november 2016!

Locatie: EvenementenHal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207HZ Gorinchem
Industrieterrein Gorinchem Oost, in 2 minuten bereikbaar vanaf de A15.

Volg de tekstkarren en aanwijzingen van de parkeerwachters.

Registratiebalies open om    9.00 uur
Zaal open om                       9.00 uur
Dagprogramma eindigt om 16.00 uur

Dierenhulpverleners komen 12 november a.s  weer naar Gorinchem om kennis -en informatie te delen. Ervaringen uit te wisselen…. Maar ook om te netwerken, de informatiemarkt met specialisten uit de sector te bezoeken, en vele presentaties en bijeenkomsten bij te wonen van collega’s tot hoogleraren. Dit alles vindt plaats terwijl in de mobiele werkplaats meer dan 100 dierenambulances vanuit het hele land, van Stichting DierenLot maar ook van ‘externe’ organisaties, technisch nagekeken worden zodat iedereen weer veilig op weg kan om dieren te helpen.

Meer dan 30 presentaties, bijeenkomsten en Ronde Tafel Gesprekken.
Iedere editie willen we graag een gevarieerd programma bieden. Vanzelfsprekend worden suggesties voor passende onderwerpen en/of (ervaren) sprekers altijd gewaardeerd. Geef deze door aan Esther Keijning, Danielle van Bebberen of Sander van Hesteren, via esther@dier.nu , danielle@dier.nu of sander@dier.nu

De centrale netwerkruimte is het kloppend hart als het gaat om kennismaken en leren van elkaar. Hier kunt u netwerken met collega’s en gebruik maken van een GRATIS lunch. Hier is ook de DierenLot Informatiestand en de informatiemarkt met vele organisaties die u kunnen helpen bij het efficiënt organiseren van uw dierenhulporganisatie, zoals: Nationaal Keurmerk Dierenambulances, hét gratis keurmerk voor efficiënt diervervoer (www.nkd.nu) en van de Kleding/textiel/schoenen inzamelactie van DierenLot, voor een aantrekkelijke manier van eigen fondsenwerving voor dierenhulporganisaties.

Stichting DierenLot organiseert twee keer per jaar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. In april, en in november van het jaar. Gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is (als vrijwilliger of professional) in de dierenhulpverlening sector. Een dag oorspronkelijk speciaal georganiseerd voor de medewerkers/vrijwilligers van dierenhulporganisaties, die samenwerken met DierenLot of DierenLot juist graag beter willen leren kennen. Dat alles met één doel:met elkaar nog beter en meer gewonde, verwaarloosde, afgedankte of mishandelde dieren in Nederland helpen.

Alle dierenhulpverleners zijn welkom! Medewerkers en vrijwilligers van de beneficianten van DierenLot, maar ook medewerkers en vrijwilligers van lokale en regionale dierenhulporganisaties die, nog, geen beneficiant zijn van St. DierenLot. Oók medewerkers van LID, Dierenpolitie, brandweer, dierenartsen en dierenartsassistenten en van eventuele andere hulporganisaties die regelmatig met dieren in nood te maken krijgen zijn van harte welkom. Attentie: vooraf aanmelden is verplicht.

Benieuwd naar de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening?
Bekijk dan hier de opname van Hans Masius van Stg. De Kattenmand! https://youtu.be/Ip1Tx082qwQ

 

Locatie

Landelijk Congres Dierenhulpverlening
Gorinchem, + Google Maps
Translate »